Klubbkläder

Du kan beställa klubbkläder hos Hööks i Kungens kurva. Kollektionen består av pikétröja, fleecejacka, väst, softshelljacka och lumberjacka.

Du kan prova kläderna på plats hos Hööks i Kungens kurva, det går även att beställa på nätet, men tänk då på att kläder med brodyr ej återköpes, så det allra bästa är kanske om du har möjlighet att prova i butiken innan du beställer. Vid beställning via nätet är det viktigt att du skriver all info angående logga, text etc. tydligt i din beställning.

För FRV:s medlemmar är det svarta kläder med röd text som gäller. Hööks har vår logga och text med rätt typsnitt, så hänvisa till det när du beställer dina kläder. Loggan placeras på vänster sida på bröstet, texten placeras på ryggen. Det går även att få sitt namn broderat på bröstet eller på överarmen.

Sortiment och aktuella priser hittar du på Hööks webbplats

Uppdaterad: 23 SEP 2020 22:39 Skribent: Olof Sandberg

Postadress: