Medlemskap

Du måste vara medlem i föreningen Farsta Ryttarvänner (FRV) för att få rida på Farsta Ridskola. Men du kan vara medlem i föreningen även om du inte rider. Till exempel om du vill delta i föreningens olika s.k. avsuttna aktiviteter, eller medverka som funktionär vid tävlingar. Medlemskap i FRV förutsätter att du betalar medlemsavgift till föreningen.

Alla medlemmar faktureras avgiften genom faktura som mailas ut från ridskolan.

Som medlem i FRV får du

- Delta i aktiviteter som FRV anordnar
- Olycksfallsförsäkring via Folksam, här kan du läsa mer om försäkringen
- Tidningen Häst & Ryttare

Medlemsregister

Alla FRV:s medlemmar antecknas med namn, adress och fullständigt personnummer (alla 10 siffrorna) i Riksidrottsförbundets (RF) medlemsregister i Idrott Online Klubb och i Stockholms kommuns register.

Personnummer

Kravet på fullständigt personnummer kommer från RF för att medlemmarna skall kunna registreras i Idrott Online Klubb. Att medlemmarna verkligen meddelar sina personnummer är särskilt viktigt, eftersom bl.a. föreningens rätt att söka s.k. LOK-bidrag bara gäller för medlemmar (ungdomar) som registrerats med fullständigt personnummer.

Medlemsavgiften 2020

Seniorer: 400 kronor
Juniorer: 300 kronor (t.o.m. 18 år)

Vill du bli medlem fastän du inte rider på ridskolan?
Maila följande uppgifter till This is a mailto link
- Namn
- Personnummer (10 siffror)
- Adress
- E-postadress
- Mobilnummer

När medlemskapet är registrerat i IdrottOnline raderas mailet med personuppgifterna.

Kontaktperson

Ulla-Carin Norberg är föreningens kontaktperson i frågor om medlemskap. Hon nås per telefon 0704 90 82 72 eller via e-post This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JUN 2019 19:50

Postadress: