Hoppa till sidans innehåll
Foto: Sussie Viklund

Startlista till debutantdressyren

09 SEP 2022 20:00
Söndagen den 11 september arrangerar vi debutantdressyr med klasserna Märke III och LC:1. Nu är startlistan och funktionärslistan publicerad!
  • Uppdaterad: 24 AUG 2022 22:27

Startlistan publicerad!

Se startlista och funktionärslista HÄR

Programridningen är öppen för alla medlemmar, på ridskolehäst eller ponny, men riktar sig främst till dig som är i början av ditt tävlande eller kanske inte har tävlat alls tidigare. Vanligtvis rider du på nivå M2-M3.

Är du intresserad av att starta? Prata med din ridlärare innan du anmäler dig och rådfråga alltid din ridlärare vilken klass och häst du bör starta. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Datum: 11/9 första start kl 14.00. Samling för samtliga ryttare är kl 13.15.
Program: Märke III eller LC:1, rådfråga din ridlärare vilket program du ska välja.
Max antal startande: 20 st
Domare: Meddelas senare
Pris: Senior - 360 kr och junior - 320 kr.
Rosett: Kan köpas efter avslutad ritt (swish) till en kostnad av 40 kr.

Betalning: Swisha till Farsta Ryttarvänner 123 354 0382 när du fått din plats bekräftad via mail, dock senast fredagen 9:e september. Glöm inte märka din betalning med namn på ryttaren. Vid avanmälan efter sista anmälningsdag (1/9) sker ingen återbetalning.

Övrigt:
Det är valfritt att starta häst/ponny för både junior/senior. Lottning sker i de fall fler har önskat samma häst. Hästen rids med sin vanliga utrustning inklusive skydd om den har det. Det är även tillåtet att rida med ridspö och hjälptyglar.

Framridning på utebanan självständigt, men med en vuxen funktionär som stöttar. Föräldrar och anhöriga får inte vara med inne på framridningsbanan, men gärna som positivt stöd och publik på läktare. Programmet rids i stora ridhuset.

Efter klasserna hjälps alla åt att bygga bort staketet. Cafét kommer att vara öppet och publik är självklart hjärtligt välkomna!

Startlista inklusive funktionärsuppgifter publiceras senast 9/9 på hemsidan och i elevrummet i stallet. Har du frågor går det bra att maila till This is a mailto link

Välkommen med din anmälan från fredag och framåt!

Skribent: Matilda Hjertstrand
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Farsta Ryttarvänner - Ridsport
Erika Ahlman, Sjöbrinken 12
13251 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0702089780
E-post: frv@farstaryttarvann...

Se all info