Hoppa till sidans innehåll

Hästlista och tidsschema för banhoppningen 25 april

23 APR 2021 09:47
Har du anmält dig till söndagens banhoppningsträning? Nu är hästarna utdelade och tidsschemat publicerat. Här hittar du all info du behöver för en rolig dag på hoppbanan!
  • Uppdaterad: 23 APR 2021 09:47

Hästlista och tidsschema

Banhoppningsträning söndag 25 april

Notera särskilt och respektera ankomsttid och avresetid. Detta för att inte för många ska befinna sig på anläggningen samtidigt.

Betalning

Betalas till Farsta Ryttarvänner swish nr: 123 35 40 382.
330:- för senior respektive 280:- för junior, senast fredag 23 april. Glöm inte att märka din betalning med namn på ryttaren

Så går det till

Under det här träningstillfället rider och hoppar du fram självständigt på utebanan. Banan hoppas sedan i stora ridhuset. Ridlärare finns på plats i ridhuset för att stötta genom ritten. Se till att ha koll på schemat som gäller för din grupp. Dubbelkolla även schemat om du är uttagen att vara funktionär under dagen.

Banhoppningsträningen är just en träning, och ingen tävling. Ingen tidtagning sker, inga resultat noteras och inga rosetter delas ut.  

Smittskyddsrestriktioner

På grund av coronapandemin är det ingen gemensam samling. Kom till utsatt tid. Efter avslutad ritt tar ryttaren hand om sin häst och åker sedan hem om inget annat står i schemat. Ingen publik är tillåten och läktarna kommer att hållas stängda. Junior får ha med sig en vuxen medhjälpare.

Vid eventuellt förhinder

Anmälan är bindande, vid avanmälan efter sista anmälningsdag sker ingen återbetalning om inte sjukintyg kan uppvisas. Om du ändå får förhinder är det viktigt att du avbokar din plats till ansvarig för banhoppningsträningen på This is a mailto link
Detta för att vi ska kunna anpassa tidsschemat och för att ridskolan ska kunna planera hästarnas dag.

Frågor

Mejla This is a mailto link

Skribent: Sussie ViklundtavlingarVT2022_448x329px_copy.jpg

cupervT2021_448x329px_copy.jpg

hyrskap_448x329px_copy.jpg

Postadress:
Farsta Ryttarvänner - Ridsport
Erika Ahlman, Sjöbrinken 12
13251 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: 0702089780
E-post: frv@farstaryttarvann...

Se all info