Hoppa till sidans innehåll

Historik


Stockholmscupen i dressyr - FRV

Farsta Ryttarvänner deltar i Stockholmscupen som är en utbytestävling i dressyr för ridskoleelever i Stockholm. Tävlingen är uppdelad i lottade grupper med ca 4 lag/grupp där alla lag i varje grupp möts en gång på hemmaplan, på sina egna hästar, och en gång på bortaplan på motståndarlagets hästar. Det segrade laget i varje grupp går vidare till finalen där de möter finalisterna från de andra grupperna.

14/10 hade vi vår första omgång då Sorunda ridklubb besökte oss. I Farstas lag red Katarina Björkblad - Exxon, Sofie Revay - Cesar, Mia Kerschinsky - Domino och Anna Söderqvist - Blacky. Efter fina ritter av båda lagen slutade det med att Farsta vann! Guldet gick till Mia på Domino och silvret till Sorundas ryttare på Exxon. Stort tack till Liza som var dagens lagledare och reserverna Jojjo och Bettan som såg till att allt rullade på under dagen.

Nästa match är 18/11 och då kommer Botkyrka ridsällskap till oss.

 

Matchdatum och resultat

14/10            Hemma         Sorunda         2 poäng

18/11            Hemma         Botkyrka

13/1              Borta             Botkyrka

27/1              Borta             Sorunda

10/2              Hemma         Upplands-Bro

24/2              Borta             Upplands-Bro

 

Bilder från tävlingen:

Anna och Blacky

Anna på Blacky

 

Katarina och Exxon

Katarina på Exxon

 

Mia och Domino

Mia på Domino

 

Sofie och Cesar

Sofie på Cesar.

Fotograf: Johanna Carlsson 


 

Ponnycupen i hoppning - FRV

 

FRV är med med ett lag i ponnycupen i hoppning denna säsong. Laget kommer från våra hoppgrupper och består av Ebba, Linnea, Agnes, Alice, Sofia R, Tess, Felicia, Jossan, Frida och Charlie. Sex ryttare rider i varje match.

Vi kommer att möta tre lag, både borta och hemma. Vi möter Nynäshamn, Hufvudsta och Roo Gård. I lördags 6/10 var det dags för vår första match i ponnycupen.

 

Vi åkte till Nynäshamns ridklubb för bortamatch. Våra ryttare för dagen var Felicia, Sofia, Ebba, Alice, Agnes och Linnea. Tjejerna var fantastiskt duktiga och matchen blev oavgjord när båda lagen slutade på noll fel. Vi hade med oss en grymt bra hejarklack som naturligt vis gjorde susen.Linnea tog hem guldmedaljen som den ryttare som red närmast idealtiden.Stort grattis till våra fantastiska ryttare.

Nästa match är hemma mot Nynäshamn söndag 14/10 med första start kl 11.

Uppdaterad: 08 MAJ 2018 08:55 Skribent: Karin Larsson

Ridskolans webbplats:

www.farstaridskola.se

Postadress:
Farsta Ryttarvänner - Ridsport
Erika Ahlman, Sjöbrinken 12
13251 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info