Allmänt

Du måste vara medlem i föreningen Farsta Ryttarvänner (FRV) för att få rida på Farsta Ridskola. Men, du kan vara medlem i föreningen också om du inte rider. Du vill exempelvis delta i föreningens olika s.k. avsuttna aktiviteter, eller medverka som funktionär vid tävlingar. Medlemskap i FRV förutsätter i båda fallen att du betalar medlemsavgift till föreningen!

Anmälan - Avanmälan

Du anmäler dig som medlem i FRV på en särskilt anmälningsblankett som du kan få från ridskolan.

Det är också viktigt att du meddelar FRV om/när du vill lämna föreningen. Att säga upp sin ridplats vid ridskolan innebär inte automatiskt att medlemskapet vid föreningen upphör. (Man kan ju vara medlem i föreningen även om man inte rider.)

Som medlem i FRV får du:
- delta i aktiviteter som FRV anordnar
- olycksfallsförsäkring
- tidningen Häst & Ryttare

Medlemsregister

Alla FRV:s medlemmar antecknas med namn, adress och fullständigt personnummer (alla 10 siffrorna) i Riksidrottsförbundets (RF) medlemsregister i Idrott Online Klubb och i Stockholms kommuns register.

Personnummer
Kravet på fullständigt personnummer kommer från RF att medlemmarna skall registreras i Idrott Online Klubb är . Att medlemmarna verkligen meddelar sina personnummer är särskilt viktigt, eftersom bl.a. föreningens rätt att söka s.k. LOK-bidrag från Riksidrottsförbundet bara gäller för medlemmar (ungdomar) som registrerats med fullständigt personnummer.

Medlemsavgiften 2018
-  för seniorer 400 kronor
-  för juniorer 300 kronor  (t.o.m. 18 år)

Avgiften betalas till  PG 498 59 88 - 7. Den betalas för kalenderår.

Vid betalning måste namnet anges på den som betalningen gäller och dennes personnummer (alltså alla 10 siffrorna).

Kontaktperson

Ulla-Carin Norberg är föreningens kontaktperson i frågor om medlemskap. Hon nås per telefon 070-4908272 eller via e-post This is a mailto link

Du kan också lägga en lapp i brevlådan och be henne kontakta dig.

Uppdaterad: 12 FEB 2018 08:00
Skribent: Tess