Allmänt

Du måste vara medlem i föreningen Farsta Ryttarvänner (FRV) för att få rida på Farsta Ridskola. Men, du kan vara medlem i föreningen också om du inte rider. Du vill exempelvis delta i föreningens olika s.k. avsuttna aktiviteter, eller medverka som funktionär vid tävlingar. Medlemskap i FRV förutsätter i båda fallen att du betalar medlemsavgift till föreningen!

Anmälan - Avanmälan

Du anmäler dig som medlem i FRV på en särskilt anmälningsblankett som du kan få från ridskolan.

Det är också viktigt att du meddelar FRV om/när du vill lämna föreningen. Att säga upp sin ridplats vid ridskolan innebär inte automatiskt att medlemskapet vid föreningen upphör. (Man kan ju vara medlem i föreningen även om man inte rider.)

Som medlem i FRV får du:

- delta i aktiviteter som FRV anordnar

- olycksfallsförsäkring via Folksam,
här kan du läsa mer om försäkringen
- tidningen Häst & Ryttare

Medlemsregister
Alla FRV:s medlemmar antecknas med namn, adress och fullständigt personnummer (alla 10 siffrorna) i Riksidrottsförbundets (RF) medlemsregister i Idrott Online Klubb och i Stockholms kommuns register.

Personnummer
Kravet på fullständigt personnummer kommer från RF att medlemmarna skall registreras i Idrott Online Klubb är . Att medlemmarna verkligen meddelar sina personnummer är särskilt viktigt, eftersom bl.a. föreningens rätt att söka s.k. LOK-bidrag från Riksidrottsförbundet bara gäller för medlemmar (ungdomar) som registrerats med fullständigt personnummer.

Medlemsavgiften 2019

-  för seniorer 400 kronor

-  för juniorer 300 kronor  (t.o.m. 18 år)

För ridande medlemmar på Farsta ridskola faktureras medlemsavgiften via Min Ridskola.se. Den betalas för kalenderår.

Vill du bli medlem fastän du inte rider på ridskolan? Maila följande uppgifter till uThis is a mailto link

- namn
- personnummer
- adress
- e-postadress

Betala därefter medlemsavgiften till PG 498 59 88 - 7.

Vid betalning måste namnet anges på den som betalningen gäller och dennes personnummer (alltså alla 10 siffrorna).

När medlemskapet är registrerat i Idrott Online raderas mailet med personuppgifterna.

Kontaktperson

Ulla-Carin Norberg är föreningens kontaktperson i frågor om medlemskap. Hon nås per telefon 070-4908272 eller via e-post This is a mailto link

Du kan också lägga en lapp i brevlådan och be henne kontakta dig.

Uppdaterad: 09 JUN 2019 19:50

Ridskolans webbplats: