Allmänt

Du måste vara medlem i föreningen Farsta Ryttarvänner (FRV) för att få rida på Farsta Ridskola. Men, du kan vara medlem i föreningen också om du inte rider. Du vill exempelvis delta i föreningens olika s.k. avsuttna aktiviteter, eller medverka som funktionär vid tävlingar. Medlemskap i FRV förutsätter i båda fallen att du betalar medlemsavgift till föreningen!

Alla medlemmar faktureras avgiften genom faktura som mailas ut från ridskolan.

Som medlem i FRV får du:

- delta i aktiviteter som FRV anordnar

- olycksfallsförsäkring via Folksam,
här kan du läsa mer om försäkringen
- tidningen Häst & Ryttare

Medlemsregister
Alla FRV:s medlemmar antecknas med namn, adress och fullständigt personnummer (alla 10 siffrorna) i Riksidrottsförbundets (RF) medlemsregister i Idrott Online Klubb och i Stockholms kommuns register.

Personnummer
Kravet på fullständigt personnummer kommer från RF för att medlemmarna skall kunna registreras i Idrott Online Klubb. Att medlemmarna verkligen meddelar sina personnummer är särskilt viktigt, eftersom bl.a. föreningens rätt att söka s.k. LOK-bidrag bara gäller för medlemmar (ungdomar) som registrerats med fullständigt personnummer.

Medlemsavgiften 2019

-  för seniorer 400 kronor

-  för juniorer 300 kronor  (t.o.m. 18 år)

Vill du bli medlem fastän du inte rider på ridskolan? Maila följande uppgifter till uThis is a mailto link

- namn
- personnummer (10 siffror)
- adress
- e-postadress
- mobilnummer

När medlemskapet är registrerat i Idrott Online raderas mailet med personuppgifterna.

Kontaktperson

Ulla-Carin Norberg är föreningens kontaktperson i frågor om medlemskap. Hon nås per telefon 070-4908272 eller via e-post This is a mailto link

Uppdaterad: 09 JUN 2019 19:50

Ridskolans webbplats: