Välkommen till Farsta Ryttarvänner!

Farsta Ryttarvänner är namnet på vår ridklubb. Vi bedriver vår verksamhet i nära samarbete med Farsta Ridskola, som två grenar på samma träd. Ridskolan äger hästarna och ansvarar för ridutbildningen. FRV ansvarar för avsutten verksamhet och tävlingar. Vår ambition är att tillsammans verka för en öppen och trevlig atmosfär på vår anläggning. Här skall alla medlemmar och gäster känna sig välkomna!  I ridningen finns det alltid ett moment av lärande. Våra medlemmar skall också ges möjlighet att utvecklas vid sidan av ridningen. Därför ordnar vi kurser, föreläsningar och uppvisningar - och också andra trevligheter och fester som syftar till att fördjupa känslan för vår klubb - Farsta Ryttarvänner. Du är varmt välkommen att dra ett strå till stacken för att vår klubb skall utvecklas ytterligare. Har du en bra idé - genomför den! Styrelsen tar tacksamt emot alla villiga händer och kreativa uppslag.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 23:44 Skribent: Sarah Jelving

Ridskolans webbplats: